Najaarsprogrammatie van VIJF

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf volgende week start het najaar van VIJF. Er zullen vooral vertrouwde gezichten terug op het scherm verschijnen. Er is ook één nieuwe lokale productie.

 

Moordvrouwen op maandag: met nieuwe afleveringen van Rizzoli & Isles en The Mysteries of Laura.

20u35: Rizzoli & Isles

21u30: The Mysteries of Laura

22u25: Straffe Verhalen met Bieke Ilegems

 

Dinsdag – Thank God it`s Tuesday. Op dinsdag kan de kijker opnieuw genieten van de levens en liefdes van de dokters uit Seattle Grace. Daarna volgt Saving Hope en om de avond af te sluiten is er een nieuw seizoen van Scandal.

20u35: Grey`s Anatomy

21u30: Saving Hope

22u25: Scandal

 

Woensdag:

20u35: Zo Man Zo Vrouw: Seizoen 8 voor Jani, maar zijn stijladvies en make-overs zijn nooit harder nodig geweest. Nieuwigheidje dit seizoen: Jani laat de koppels ook eerst eens voor elkaar shoppen.

21u15: Be You (Tiful): Een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. In alle vormen, met of zonder imperfecties, en vooral zonder schroom. Bijzonder is dat elke show wordt gehost door twee bekende zussen: de zussen Reymen, Coorevits, Daeleman en Dexters. De bekendste zus neemt de lead in de show en de andere zus fungeert als een soort van originele sidekick. Er is ook elke week een centraal thema, volgens vijf B`s: borsten, billen, buik, benen en bakkes.

 

De hele maand september staat bij VIJF in het teken van het lichaam en krijgt daarom de stempel VIJF-lijf, met dus Be You, maar ook met aangepaste reportages in Straffe Verhalen, Zo Man Zo Vrouw en programma`s als Bodyshockers en Dating Naked.

 

Vanaf 7 oktober is er ook weer Singl3s met ditmaal drie mannen.