Najaar La Prem1ère: nog sterker

FacebookTwitterLinkedIn

La Prem1ère verrijkt zijn aanbod van bekende informatie- en cultuurprogramma’s met nieuwe formules en nieuwe journalisten-presentatoren, uiteraard nog steeds met focus op de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar.

 

Een dynamische ochtend

 

11 nieuwe afspraken in Matin Première (6u-9u), waaronder La semaine de… om 8u25 met op maandag Amid Faljaoui (economie), dinsdag Safia Kessas (maatschappij), woensdag Hugues Dayez (film), donderdag Camille De Rijck (kunst) en vrijdag Rudy Léonet (pop-cultuur).

 

Uurwijziging: comeback van ‘Café serré’ om 7u40 met Bruno Coppens, Guillermo Guiz, Thomas Gunzig, Laurence Bibot en Alex Vizorek.

 

Entrez sans frapper (9u-11u), het programma rond ‘cultuur, pop en media’, is terug met een vernieuwde aanpak. Het vertrouwde team presentatoren-journalisten krijgt versterking van Josef Schovanec.

 

Een nieuw team

 

In de afdeling ‘vrank en vrij’ verwelkomt het vrolijke team van Un samedi d`enfer (zaterdag 9u-10u) eveneens een nieuwe stem, die van Florence Hainaut, naast Bruno Coppens en Pierre Kroll.

 

Evenementen

 

La Prem1ère houdt ons op de hoogte over de actualiteit, met onder meer de Amerikaanse presidentsverkiezing en andere ‘zenderwaardige’ evenementen. La rentrée culturelle wordt een dag vol openbare debatten rond de toekomst van onze cultuur, die voor grote economische en digitale uitdagingen staat. La Nuit des Idées wordt een debatnocturne met vernieuwers die bijdragen tot verandering in de crisis.

 

Digitaal

 

La Prem1ère, dat is ook Auvio, met een groter digitaal aanbod en nog meer content online.

 

Meer info? Lees het persdossier.