Nostalgie wijzigt programmaschema en is ook te zien op tv-zender ZES

FacebookTwitterLinkedIn
Nostalgie Vlaanderen

Vanaf volgende week start het najaar op Nostalgie Vlaanderen met een vernieuwde programmatie.

De Goeie Morgen wordt je dagelijkse afspraak met Stefan Ackermans en Sofie Verschueren. Stefan en Sofie zullen ervoor zorgen dat je elke ochtend vanaf 6u kan starten met een smile. Het programma zal elke ochtend van 6u tot 9u te zien zijn op de nieuwe tv-zender ZES, de jongste aanwinst in de zenderfamilie van SBS. ZES start op 6 oktober om 18u, De Goeie Morgen is te zien vanaf vrijdag 7 oktober.

De voormiddag wordt na De Goeie Morgen verdergezet met Ilse@Nostalgie. Ilse Liebens als grootse fan van de classics om je werk- of thuisdag op de perfecte manier te begeleiden tussen 9 en 12 uur.

Om twaalf uur krijg je als luisteraar mee inspraak bij Nostalgie in Draai maar, Domi. Een interactief verzoekprogramma waarin Dominique Crommen samen met jou als luisteraar altijd wel een goeie reden vindt om die ene classic te laten horen.

In de namiddag komt Astrid@Nostalgie aan de bak tussen 14 en 16 uur. Astrid Philips haalt het beste uit jou en je namiddag en zorgt voor de ideale muzikale compagnons.

De Nostalgie Roadshow met aan het stuur Johan Henneman krijgt er vanaf dit najaar 30 minuten drive time bij en loopt tot 18u30. Nieuws, weer en verkeer: Johan zorgt dat het allemaal vlot bij je binnenkomt.

Yves De Wolf stuurt jullie de Nostalgie-avond in met Typisch 80: de echte jaren 80 classics, van maandag t.e.m. donderdag tot 20u. Op vrijdagavond trapt Ben Liebrand het weekend op gang met Dance Classics In The Mix.

“In ons opgefriste programmaschema krijgen smile, goesting en classics de hoofdrol”, zegt programmamanager Johan Notenbaert. “Onze vertrouwde stemmen staan te popelen om de luisteraars de fijnste jaren uit hun leven te laten herbeleven met niks dan classics.”