De VivaCité-familie breidt uit

FacebookTwitterLinkedIn

Proximiteit, humor, duiding en sport zijn de troeven in de programmering van VivaCité. Het nieuwe seizoen 2016-2017 pakt uit met tal van verrassingen, emoties en gedeeld plezier in de bekende hartelijke sfeer van VivaCité.

 

Eigen streek boven

 

Met ruim 20 uur regionale uitzendingen per week, mikt VivaCité voluit op proximiteit. De primetime tussen 6 en 9 uur krijgt versterking met de komst van nieuwe animatoren en/of journalisten in Namen, Charleroi en Brussel.

 

Humor boven

 

Met le 8/9 dat al aan zijn 6de seizoen toe is, is het van maandag tot vrijdag lachen geblazen. Benjamin Maréchal als ceremoniemeester, en zijn vrolijke bende presentatoren, zijn nog altijd van de partij. Voortaan staat Sara De Paduwa elke vrijdag aan het roer van de uitzending.

 

Nieuwe infoprogramma’s

 

De nieuwe uitzending La Semaine Viva, met Régine Dubois en Christophe Grandjean, blikt terug op de voorbije week en vult het duidingsaanbod van VivaCité aan.

 

Sport live

 

Sport is één van de cruciale pijlers van de radio, met uitzendingen als Vivasport of Complètement foot en wekelijks 20 uitzenduren en 20 journaals.

 

Evenementen die publiek trekken

 

Het VivaCité-team zet zich opnieuw in voor grote evenementen als Viva For Life eind december en Le Beau Vélo de RAVeL komende zomer.

 

Meer info? Lees het persdossier.