Na een ambitieus buy-and-buildtraject in de Benelux versterkt iO haar positie in Scandinavië

FacebookTwitterLinkedIn

End-to-end agency iO breidt uit naar nieuwe markten met de overname van het digitaal agentschap Peytz & Co uit Denemarken. “Na een ambitieus buy-and-buildtraject in de Benelux is de tijd rijp om verder te bouwen in Scandinavië”, zegt CEO Pieter Janssens.

Tot de klantenportefeuille van Peytz & Co behoren onder meer Fitness World, Chr. Hansen A/S en het Deens Meteorologisch Instituut. Peytz & Co, met een omzet van €10,3 miljoen, is een hefboom voor iO’s verdere Scandinavische groei en zorgt voor een toestroom van meer dan 100 digitale experts binnen het agentschap.

Laust Jørgensen, CEO bij Peytz & Co, vertelt: “Peytz & Co en iO delen dezelfde missie: samen digitaal vooruitgaan met klanten en de maatschappij om toekomstbestendige oplossingen te creëren. We kijken er echt naar uit om deel uit te maken van de Scandinavische expansie.

Peytz & Co is de derde overname van iO in Scandinavië in minder dan 12 maanden. Eerder dit jaar sloten twee Zweedse agentschappen, Stendahls en Awave, zich ook al bij iO aan.