FINN werft Laurent Willaert, Liesbet De Keersmacker, Celien Van Hoeymissen en Théodosia Coussée aan

FacebookTwitterLinkedIn

De afgelopen weken verwelkomde communicatiebureau FINN Laurent Willaert (Febiac) en Liesbet De Keersmaecker (Natuurinvest). Kristien Vermoesen, Managing Partner van FINN: “Met deze nieuwe teamleden zetten we onze purpose verder: we willen de belangrijkste en innovatiefste verhalen van vandaag een duwtje in de rug geven.”

Vanaf september versterkt Laurent Willaert (voormalig directeur public affairs bij Febiac) het public affairs team van FINN als Associate Director. Hij startte zijn carrière als consultant en werkte vervolgens in-house (RWE) en binnen de context van de automobielfederatie Febiac.

Daarnaast vervoegt ook Liesbet De Keersmaecker het agentschap als Account Director. Zij startte haar carrière als beleidsadviseur en woordvoerder binnen de politiek en overheid. Daarna stapte ze over naar het Agentschap Natuur en Bos en Natuurinvest, waar ze de rol van communicatie- en marketingmanager combineerde.

Tot slot ging Celien Van Hoeymissen, voormalige stagiaire bij FINN én laureaat van de eerste FINN Strategic Communication Cup in voorjaar 2022, op 1 september als consultant aan de slag. Enkele dagen later kreeg ze ook gezelschap van Théodosia Coussée, die eveneens als consultant start.