Omnicom Media Group Belgium benoemt Guy Gelaude tot CEO, Sonja Klein wordt Chairwoman vanaf 3 oktober

FacebookTwitterLinkedIn

Omnicom Media Group (OMG) heeft Guy Gelaude benoemd tot CEO in België met ingang van 3 oktober. Hij volgt Sonja Klein op, die wordt gepromoveerd tot voorzitster van Omnicom Media Group en Director of International Operations. Guy Gelaude zal leiding geven aan de Belgische vestiging van OMG.

Guy Gelaude start bij OMG na twee jaar bij NedWorks te hebben gewerkt als Managing Director. Voor NedWorks werkte hij tien jaar bij Google, waar hij aanvankelijk de Belgische AdWords-teams opbouwde vanuit het hoofdkantoor van Google in Ierland, voordat hij in 2012 naar België verhuisde.

Guy Gelaude zal rapporteren aan OMG EMEA CEO Guy Marks, die leiding geeft aan OMG’s regionale afdeling.

Guy Marks zegt: “Guy’s expertise in data & digitale platforms, tools en mogelijkheden – in combinatie met zijn vermogen om zeer effectieve teams te bouwen en te inspireren – zal groei opleveren voor onze klanten, onze bureaus en onze mensen.

Guy Gelaude volgt Sonja Klein op, die de afgelopen vijf jaar de functie van CEO van OMG Belgium heeft uitgeoefend. Zij zal de komende maanden de overgang maken naar haar nieuwe rol als voorzitster en Director of International Operations en nauw samenwerken met Guy Gelaude terwijl hij aan zijn nieuwe functie begint.