Mediahuis Connect verwelkomt Moustique.be

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds de overname van het Franstalige weekblad Moustique door L’Avenir Hebdo werd de regie van het magazine ondergebracht bij L’Avenir Advertising. Deze laatste vertrouwt nu het commercialiseren van Moustique.be toe aan Mediahuis Connect.

Luc Eeckhout, Marketing & Sales Support Manager van L’Avenir Advertising: “De beslissing kadert binnen het versterken van de positionering van Moustique als nieuwsmagazine, een claim die we als weekblad duidelijk maken sinds onze herpositionering in februari”.

Patrick Boon, Sales Director National Advertising bij Mediahuis Connect: “Wij zijn verheugd dat onze partner L’Avenir Advertising, naast Lavenir.net, nu ook het commercialiseren van de online mediaruimte op Moustique.be aan ons toevertrouwt. De toevoeging van Moustique.be zorgt voor een mooie uitbreiding van onze premium inventory in het Franstalige landsgedeelte”.

Binnen de digitale portfolio van Mediahuis Connect wordt Moustique.be afzonderlijk gecommercialiseerd en maakt de site, samen met Lavenir.net, ook deel uit van de verschillende nationale pakketten.