Eleven Sports Belgium breidt uit met derde kanaal

FacebookTwitterLinkedIn
eleven sports

Eleven Sports Belgium lanceert op donderdag 13/4 een derde kanaal voor zowel de Nederlandstalige als Franstalige sportliefhebber. Eleven Sports 3 zal (voorlopig) enkel te bekijken zijn via Elevensports.be en de Eleven Sports app.

Eleven Sports Belgium telde tot dusver twee Nederlandstalige en twee Franstalige kanalen die zowel op televisie (via de betaalpakketten van de distribiteurs) als online (via de website of de app) te bekijken waren. Het nieuwe derde kanaal wordt voorlopig enkel via de website en de app aangeboden, maar Eleven Sports zal het kanaal ook voorstellen aan geïnteresseerde distributeurs.

Eleven Sports 3 zal extra voetbalwedstrijden uitzenden van La Liga, Serie A of Ligue 1 die door het overaanbod niet uitgezonden kunnen worden op Eleven Sports 1 of Eleven Sports 2. Daarnaast komen ook andere sporten aan bod zoals hockey (Euro Hockey League), handbal (Champions League Handball), gevechtssporten (Cage Warriors Fighting) en darts (Premier League Darts en het wereldkampioenschap).

Online abonnees van het volledige Eleven Sports pakket krijgen toegang tot de drie kanalen. Klanten die via het sportpakket van hun distribiteur van het aanbod genieten, kunnen zich voor een zeer lage prijs abonneren op het Eleven Sports Extra pakket om eveneens toegang te krijgen tot het derde kanaal.

Er zullen dus twee abonnementsformules zijn:
* Eleven Sports: volledig pakket met toegang tot alle kanalen voor 9,99 euro per maand of 99 euro per jaar
* Eleven Sports Extra: toegang tot het derde kanaal met een weekpas van 1 euro of een eventpas van 1,5 euro.