Made in lanceert vernieuwde website

FacebookTwitterLinkedIn

Made in, het grootste platform in Vlaanderen voor regionaal ondernemersnieuws, heeft haar website Made-in.be grondig vernieuwd. Het platform biedt lezers voortaan een nog betere en gebruiksvriendelijkere ervaring met de nieuwste technologieën en een modern ontwerp.

De website heeft een strakke, frisse look en biedt een gemakkelijkere navigatie voor de lezers, met meer mogelijkheden om te zoeken naar specifieke artikels en onderwerpen. De website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor lezers gemakkelijk toegang hebben tot het meest recente ondernemersnieuws vanaf elk apparaat.

Het is fantastisch om te zien dat we elke maand meer dan 800.000 unieke bezoekers hebben op onze website. Het is daarom essentieel dat we ons blijven aanpassen en onze website blijven vernieuwen om onze lezers de beste gebruikerservaring te bieden“, aldus hoofdredacteur Frederik De Swaef. “We zijn trots op onze vernieuwde website en zijn ervan overtuigd dat het onze lezers zal helpen om nog beter op de hoogte te blijven van regionaal ondernemersnieuws.

Met de vernieuwde website heeft Made in nieuwe mogelijkheden om samen te werken met bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in regionaal ondernemersnieuws. Daarnaast heeft Made in een nieuwe huisstijl geïntroduceerd om hun merkidentiteit te versterken.