Knack lanceert vernieuwde versie

FacebookTwitterLinkedIn

Deze week lanceerde Roularta de nieuwe Knack. Het nieuwsmagazine kreeg een nieuwe lay-out, verscherpte de inhoudelijke keuzes en wijzigde de wisselwerking tussen print en online.

Voor de nieuwe lay-out van het weekblad werkte Rita Verhaege, de art director van Knack, samen met Mark Potter, designer uit de Europese journalistiek. De vernieuwingen kan men zien aan het logo, de cover en de bladspiegel.

Bert Bultinck, hoofdredacteur Knack, vertelt: “Meer beeld, meer kleur, meer grafiek en meer klasse: de wekelijkse Knack heeft er nog nooit zo goed uitgezien.”

Inhoudelijk zijn er ook aanpassingen: meer kortere artikels wisselen de lange leesstukken af. Ook de wisselwerking tussen print en online krijgt een nieuwe dynamiek.

Niels Famaey, uitgever news & business van Roularta, licht toe: “Met de nieuwe vormgeving van Knack slaan we de weg in van vernieuwing voor onze printtitels, maar meteen ook onze online platformen. De nieuwe vormgeving moet de kwaliteit, de diepgang en het professionalisme uitstralen die onze redacties dagelijks brengen.”

Meer info over Knack kan u terugvinden in onze Database.