Jonge radiostemmen krijgen een kans bij MNM

FacebookTwitterLinkedIn

Er staan een aantal opvallende namen in het nieuwe zendschema van MNM. Naast de vertrouwde presentatoren zijn ook jonge leeuwen Sander Gillis, Manon Kerkhofs en Niels Destadsbader dit najaar op MNM te horen.

 

Ketnetwrapper Sander Gillis (21) presenteert op weekdagen van 13 tot 16u. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagnamiddag neemt Manon Kerkhofs (22) de ether over. Niels Destadsbader (25) ten slotte draait op zondagavond de plaatjes. Kiezen voor jonge dj’s is een bewuste strategie, zo verklaart nethoofd Rino Ver Eecke: “Jonge dj`s zorgen ervoor dat MNM een stevige vinger aan de pols blijft houden van de leefwereld van de jonge MNM-luisteraars”.

 


Maandagochtend 28 augustus werden ter gelegenheid van het nieuwe radioseizoen 150 ballonnen in de MNM-driekleur losgelaten, vergezeld van een oproep om deel te nemen aan ‘Zotte zaterdag’. MNM-presentatoren Peter Van de Veire en Nasrien Cnops roepen alle luisteraars op om op 28 september “eens goed zot te doen”; alle luisteraars mogen hiervoor hun initiatieven insturen.