JCDecaux benoemt Philippe Andrianne en Thierry Desmedt als co-CEO’s

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 15 september 2023 worden Philippe Andrianne en Thierry Desmedt benoemd tot co-Managing Directors van het filiaal België & Luxemburg. Zij zullen Wim Jansen opvolgen die het bedrijf verlaat en zich aansluit bij DPG Media.

Philippe Andrianne begon zijn carrière bij KPMG in september 2006 voordat hij in maart 2010 bij JCDecaux in dienst trad als Financial Controller. In juli 2013 werd hij benoemd tot Deputy Chief Financial Officer Belux en in september 2015 werd hij gepromoveerd tot Chief Financial Officer.

Thierry Desmedt bracht 17 jaar door bij Procter & Gamble, waar hij zijn carrière begon en opklom tot Benelux-directeur van de divisie professionele producten. In 2012 vervoegde hij de EssilorLuxottica Group als Chief Executive Officer Belux. Hij vervoegde JCDecaux in 2022.

Isabelle Schlumberger, Algemeen Directeur Commerce, Marketing & Development JCDecaux Frankrijk, België, Luxemburg en Israël (FLIB), Jean-Michel Geffroy, Algemeen Directeur Territoires & Institutions JCDecaux FLIB en Alexandre Hamain, Directeur Finance & Information Systems FLIB verklaren:

“We zijn verheugd met de benoeming van Philippe Andrianne en Thierry Desmedt als co-Managing Directors België en Luxemburg en wensen hen veel succes in hun nieuwe rol. Samen zullen ze de ontwikkeling van JCDecaux in België en Luxemburg met veel dynamisme verderzetten door een klantgerichte en gedigitaliseerde strategie te implementeren die gericht is op waardecreatie, rendabiliteit en de groei van het marktaandeel, in alle segmenten (straatmeubilair, billboards, retail, luchthaven en transport) en in overeenstemming met de MVO 2030-roadmap.”

“Met solide managementkwaliteiten zullen ze ervoor zorgen dat ze een aantrekkelijke werkomgeving ontwikkelen die de waarden van JCDecaux weerspiegelt. Wij danken Wim Jansen hartelijk voor zijn rol en zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van JCDecaux in België en Luxemburg sinds 2006 en wensen hem veel succes in deze nieuwe fase van zijn carrière.”