Wim Jansen (ex-JCDecaux) start vanaf 18 september als Chief Commercial Officer bij DPG Media

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 18 september neemt Wim Jansen de leiding over van DPG Media Advertising België. Als Chief Commercial Officer België (CCO) zal hij samen met zijn teams de salesafdeling van DPG Media verder uitbouwen tot de preferentiële partner van elke adverteerder. Hij zal ook instaan voor de commercialisatie van alle merken en alle platformen van DPG Media en RTL Belgium.

Met zijn komst naar DPG Media brengt Wim Jansen heel wat ervaring met zich mee, zowel in media als in advertising. Wim Jansen stapt over van JCDecaux waar hij als CEO voor België, Luxemburg en Israël zeventien jaar lang mee timmerde aan het succes van de OOH-regie. Daarvoor bouwde hij een carrière uit bij het toenmalige SBS Belgium waar hij het medium televisie grondig leerde kennen.

Als CCO België zal Wim Jansen de verschillende commerciële teams van DPG Media Advertising aansturen, inclusief het business development team en Integreate.

Wim Jansen, Chief Commercial Officer België: “Na 17 fantastische jaren bij JCDecaux kon DPG Media mij overtuigen om als CCO België aan de slag te gaan. Ik ken de salesorganisatie als heel gedreven, innovatief en klantgericht. De digitale omslag die de laatste jaren is gemaakt met onder meer het Trusted Web onderscheidt DPG Media Advertising België van haar concurrenten. Bovendien zijn de merken van DPG Media en RTL Belgium alom aanwezig in het dagelijkse leven van elke Belg waardoor zij de ideale omgeving vormen voor elke adverteerder. Ik kijk ernaar uit om samen met alle teams verder te bouwen aan dit succesverhaal.

Kris Vervaet, CEO DPG Media België: “DPG Media Advertising is in België uitgegroeid tot een multimediale speler die adverteerders het lokale, betrouwbare alternatief biedt voor de internationale techgiganten. Na de integratie van IP Belgium afgelopen jaar zijn de teams vandaag helemaal klaar om DPG Media Advertising verder te ontwikkelen tot een toekomstgerichte, sterke en innovatieve partner voor elke adverteerder die op zoek is naar sterke merken met een groot bereik. We zijn blij dat Wim Jansen ons met al zijn ervaring in de sector vervoegt en wensen hem heel veel succes de komende jaren.