Het Laatste Nieuws lanceert HLN Sport Plus

FacebookTwitterLinkedIn

Het Laatste Nieuws zet nog sterker in op sport en lanceert HLN Sport Plus: een nieuwe digitale omgeving die enkel aan sport is gewijd en nog een stap verder gaat dan het sportnieuws dat reeds te vinden is op HLN.be.

 

HLN Sport Plus bevat exclusieve columns (van onder andere Jan Mulder, Hugo Camps, Herman Brusselmans en Marc Degryse), interviews en vragen die lezers rechtsreeks kunnen stellen aan specialisten in elk vakdomein (bijvoorbeeld Filip Dewulf voor tennis). Maar er is ook plaats voor een unieke statistiekenzone, bijzondere videoreportages, de belangrijkste berichten op sociale media en de mogelijkheid voor gebruikers om het dagelijkse sportnieuws te personaliseren in functie van hun favoriete clubs of atleten.

 

Dit alles maakt deel uit van het HLN Sportabonnement, een nieuwe abonnementsformule voor lezers. Voor 4,95 euro per maand krijgen lezers elke maandag de integrale papieren krant met een grote dosis sport, elke ochtend de digitale sportkrant (beschikbaar op laptop, tablet of smartphone via de app) en constant toegang tot de nieuwe website HLN Sport Plus. Nieuwe lezers kunnen de eerste maand gratis testen, bestaande abonnees van Het Laatste Nieuws hebben meteen toegang.