Havas Group Belgium lanceert H/Advisors-netwerk voor strategische communicatie, public affairs en corporate communicatie

FacebookTwitterLinkedIn

Havas Group heeft vandaag een nieuw geïntegreerd wereldwijd strategisch communicatieaanbod onthuld na de lancering van het H/Advisors-netwerk.

H/Advisors werd formeel onthuld als de nieuwe naam en merkidentiteit van het internationale strategische communicatienetwerk dat meer dan 20 jaar geleden werd opgericht door Havas.

Havas Group Belgium en H/Advisors Cicero zullen globale en EU public affairs en corporate communicatie ondersteuning bieden vanuit Havas Village Brussel. H/Advisors is een internationale organisatie van strategische communicatieadviseurs met kantoren in steden zoals Brussel, Londen, Dublin, Parijs, Milaan, Berlijn, Zürich, Singapore, Hong Kong, New York en Washington D.C.

Christian de la Villehuchet, Global Chief Integration Officer Havas Group en CEO België Havas Group, vertelt: “Overleg met Brusselse beleidsmakers en de media is nog nooit zo belangrijk geweest nu de invloed van Europa op het wereldtoneel blijft toenemen. Nu de EU steeds meer dient als startplaats en belangrijke toegangspoort voor organisaties met wereldwijde ambities, ben ik verheugd dit nieuwe partnerschap te onthullen. In samenwerking met H/Advisors Cicero zullen wij de katalysator zijn voor klanten om belangrijke Europese en internationale stakeholders en doelgroepen te bereiken en zo zinvolle veranderingen teweeg te brengen.

Dit partnerschap combineert de best-in-class aanpak van H/Advisors Cicero en Havas Group Belgium voor Europese beleids- en communicatiecampagnes met een krachtig wereldwijd aanbod dat onze klanten ongeëvenaarde ondersteuning biedt“, zegt Helena Walsh, Managing Director – EU Public Affairs, H/Advisors Cicero.