Frederic De Cooman naar Targetspot

FacebookTwitterLinkedIn

Targetspot, het platform voor digitale audioreclame van de Belgische groep AudioValley, maakt bekend dat Frederic De Cooman gestart is als Sales Director. Hij zal de groei van digitale audio in België begeleiden en verder uitbouwen.

Begin 2019 herlanceerde Targetspot zijn eigen regie op de Belgische markt en werkt het actief aan het inpassen van alle troeven van digitale audio in de mediastrategieën van Belgische adverteerders.

“We zijn blij dat Frederic ons komt helpen met de uitbreiding van onze activiteiten in België. Onze missie is om innovatieve oplossingen voor digitale audio aan te bieden, en om adverteerders en uitgevers te ondersteunen bij de ontwikkeling en uitwerking van hun audiostrategieën”, aldus Erik Portier, Chief Revenue Officer.

Frederic De Cooman begon zijn carrière met het introduceren van videoreclame op de Belgische markt. Vervolgens bouwde hij twaalf jaar ervaring op met digitale reclame binnen Proximus Skynet Advertising. Daar leidde hij onder meer de verkoopteams en ontwikkelde hij de datastrategie. Ook was hij bestuurder bij DMA (Digital Media Association).

“Het is met veel enthousiasme dat ik aan boord kom bij Targetspot in België. Digitale audio is de sterkst groeiende online advertentiemarkt van de afgelopen jaren en door de sterke troeven van radio te combineren met al de voordelen van een online digitaal model zullen we alleen nog maar meer adverteerders enthousiast kunnen maken”, aldus Frederic De Cooman.