ACC en de Raad voor de Reclame maken een netwerk van JEP-ambassadeurs

FacebookTwitterLinkedIn

Het aantal zelfregulerings-dossiers neemt alsmaar toe, evenals de druk van de overheid op bepaalde sectoren en thema’s zoals alcohol, influencers en seksisme. Ondertussen heeft de JEP het aantal touchpoints dat ze overziet gevoelig uitgebreid en biedt ze nieuwe services aan die opdrachtgevers en bureaus in staat stellen om klachten te voorkomen.

Om de ACC-leden systematisch op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen, hebben de Raad voor de Reclame/JEP en ACC het initiatief genomen om de JEP Ambassadors Club te creëren: een groep van meer dan 50 senior ACC-leden die op geregelde tijdstippen op de hoogte gebracht worden.

De eerste JEP Ambassadors-meeting staat ingepland op woensdag 12 juni tussen 12u en 14u30 bij de Raad voor de Reclame/JEP (The Egg, Barastraat 175, 1070 Brussel) en gaat in op enkele belangrijke topics, zoals: de nieuwe Code van de Internationale Kamer van Koophandel; seksisme en stereotypes in reclame; de nieuwe maatregelen rond alcoholreclame en hoe klachten voorkomen via de JEP Adviesprocedure.

KOAN LAW zal tevens een toelichting geven over de preventieve mogelijkheden binnen de ACC Legal Line en over hoe gepast reageren in geval van klacht of procedure.

Bent u geïnteresseerd om ACC JEP Ambassador te worden en een uitnodiging te ontvangen voor deze gratis info-sessie inclusief lunch, stuur dan een mail naar stephanie.vazquez@accbelgium.be.