Targetspot tekent videosamenwerking met ShowHeroes

FacebookTwitterLinkedIn

Targetspot, een wereldwijde adtech-speler en actief rond de monetisatie van audio, kondigt een overeenkomst aan met ShowHeroes. De overeenkomst geeft Targetspot exlusieve toegang tot miljarden audio-advertenties van uitgevers en platformen zoals Der Spiegel in Duitsland, Webedia in Frankrijk en La Nacion in Argentinië.

ShowHeroes is een wereldwijde leider in digitale videocontent, technologie- en advertentie-oplossingen. Het bedrijf voorziet uitgevers van waardevolle content, innovatieve technologie en duurzame oplossingen rond monetisatie terwijl het tegelijkertijd een aantrekkelijke en merkveilige omgeving voor adverteerders creëert. Zijn inventaris verzamelt een breed doelpubliek op meer dan 4.000 websites en bij 800 uitgevers en telt 1 miljard unieke gebruikers. In Duitsland, waar ShowHeroes partner is van de drie grootste dagbladen van het land (Der Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung en Süddeutsche Zeitung), bereikt het bedrijf 94,1% van het tv-publiek onder volwassenen boven de 16 jaar.

Targetspot zal de enige zijn om audio-advertenties te verkopen op de content die ShowHeroes in portefeuille heeft en in alle markten waar ShowHeroes actief is. De uitrol zal beginnen in Duitsland en Nederland, gevolgd door Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, de VS en Canada.