Een nieuwe website voor Radio Contact

FacebookTwitterLinkedIn

Radio Contact lanceert een nieuwe website met een aangepaste lay-out, die een vlotte navigatie en gebruikservaring biedt.

 

De mobiele site werd eveneens volledig herzien met het oog op een optimale navigatie en gebruikservaring. Merk op dat mobile (app en m.site) ondertussen goed is voor 30 % van de bezoeken aan Radio Contact.

 

Dankzij een grondige reorganisatie van de inhoud krijgen de luisteraars eenvoudiger toegang tot het programmarooster, de webpagina`s van de verschillende uitzendingen en betere audio- en videoclips.

 

Via een nieuwe playerbalk die op de hele site beschikbaar is, kan je op ieder moment zien welke song er wordt gedraaid. Hij geeft ook toegang tot de radioplayer en tot Radio Contact Vision. 

 

Een van de vele nieuwigheden is de dynamische homepage, die wordt aangepast in functie van het uurblok en de programma`s die op dat ogenblik op Radio Contact te horen zijn. De surfer ziet ook meteen welke presentator er achter de microfoon zit. Contact News is voortaan te raadplegen op de homepage. Je kunt de nationale berichtgeving beluisteren, maar ook kiezen voor het nieuws uit je eigen streek.