Edenred Media start met een Travel-newsletter

FacebookTwitterLinkedIn

Begin 2020 lanceert Edenred Media, de reclameregie van de gelijknamige onderneming die Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque en Ticket Compliments uitgeeft, een nieuw product om reizen aan te prijzen. In een nieuwe Travel-newsletter die verstuurd zal worden naar 570.000 actieve werknemers, richt Edenred Media de schijnwerpers op partners die reisproducten en -diensten aanbieden. De newsletter zal drie keer per jaar verstuurd worden – in januari, mei en september – op het moment dat veel consumenten hun volgende reis aan het plannen en boeken zijn.

Marek Decampo, Team Leader bij Edenred Media, legt uit: “Onze gebruikers zijn voortdurend op zoek naar inspiratie voor hun volgende vakantie. Deze nieuwe newsletter draait om diensten en ervaringen in de toeristische sector, gecombineerd met aantrekkelijke aanbiedingen.”

Met de newsletter wil de regie adverteerders de gelegenheid bieden om een doelgroep van werknemers aan te spreken en zo nog meer bekendheid te verkrijgen. Ter ondersteuning van dit nieuwe initiatief vindt een uitgebreide campagne plaats via de verschillende digitale kanalen van Edenred.