Friends of Search komt naar België

FacebookTwitterLinkedIn

Friends of Search, het Europese search-congres voor online marketeers en SEO/SEA-specialisten, wordt in 2020 voor de eerste keer in België georganiseerd door brancheverenigingen DDMA, IAB Nederland en BAM. Op woensdag 5 februari staan de grootste namen, beste cases en meest spraakmakende keynotes uit de search-industrie op het podium van The Egg in Brussel. De Nederlandse variant van het search-congres wordt een dag eerder gehouden op dinsdag 4 februari in de Kromhouthal in Amsterdam. Het event is al jaren succesvol en wordt bezocht door meer dan 700 SEO- en SEA-specialisten en online marketeers uit binnen- en buitenland, zowel van adverteerders als bureaus.

Met de uitbreiding naar België spelen de organisatoren van Friends of Search in op de behoefte uit de markt. Eduard Blacquiére, digital marketingstrateeg en medeoprichter van Friends of Search: “Bij search marketeers is al jaren behoefte aan conferenties met diepgaande vakkennis over SEO en SEA van onafhankelijke sprekers. Dat is precies de reden waarom we Friends of Search gestart zijn en waarom het event al jaren groeit. Deze behoefte horen we ook vaak van vakgenoten in België en andere landen, waardoor deze stap naar het buitenland heel logisch is voor ons.”

Lennert de Rijk, CEO Benelux & Nordics van Artefact en medeoprichter van Friends of Search, vult aan: ‘’Friends of Search heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de toonaangevende conferenties in Europa. Hierdoor komen internationale topsprekers graag naar Amsterdam. Met elk jaar een ijzersterke programmering, focus op inhoud in plaats van commercie en brede steun vanuit de branche zijn we er in geslaagd om een conferentie neer te zetten die ook voor België en andere landen interessant is.’’

Enkele sprekers die alvast aanwezig zullen zijn op Friends of Search zijn:

  • Martin Röttgerding (Head of SEA – Bloofusion Germany)
  • Bastian Grimm (CEO & Co-Founder – Peak Ace AG)
  • Brad Geddes (Co-Founder – AdAlysis)
  • Judith Lewis (Founder – DeCabbit Consultancy)

Bekijk Friends of Search ook in de MediaSpecs Agenda.