Nieuwe digitale ratecard voor IPM Advertising

FacebookTwitterLinkedIn

De nieuwe digitale tariefkaart van IPM Advertising focust op vier referentieproducten: display, video, data en programmatic.

We wilden ons aanbod vereenvoudigen“, verklaart Thierry Hottat, Director of Operations. “In de huidige digitale wereld is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een marketingcampagne te realiseren. Wij willen daarom een ratecard aanbieden die beantwoordt aan de behoeften van de markt.

IPM Advertising heeft meer dan 32 miljoen impressies per maand. Deze worden gegenereerd door een video-inventaris die elke week met 400 nieuwe producties toeneemt: “Met een dagelijks online bereik van 600.000 mensen, zijn wij nu ook een belangrijke speler op de markt“, vertelt Thierry Hottat.

Nog een nieuwigheid is de In-Mail, een nieuw product waarmee je in een newsletter een gericht doelpubliek kan bereiken. Dit is vooral gericht op de Franstalige Belgische markt.

De tariefkaart vindt u terug in onze database en is geldig op het hele IPM-netwerk, waaronder La Libre, DH Les Sports, L’Avenir, Paris Match, Moustique, Gourmandiz, Logic-Immo, Télé Pocket, Le Journal des Enfants, Cinebel en LN24.