Drie nieuwe tutorials voor nieuwe functies in MediaSpecs Database

MediaSpecs Next Level
FacebookTwitterLinkedIn

De MediaSpecs Database is vernieuwd met nieuwe functies om makkelijker te zoeken, filteren, selecteren en exporteren. Deze functies en welke info je precies kan terugvinden in de Database wordt uitgelegd in drie nieuwe tutorials.

Mis niets van alle mogelijkheden die MediaSpecs biedt. Media, mensen en bedrijven, maar ook prijzen, timing en contacten.

Media, mensen en bedrijven in de MediaSpecs Database: welke info kan je vinden in MediaSpecs

De Database bevat nog steeds de klassieke basisinfo over

  • Alle Media, B2B en B2C, in België en Luxemburg, gaande van magazines, kranten, huis-aan-huisbladen, digital media, radio, tv, out-of-home, enz.
  • Alle commerciële contacten of redacteurs en journalisten in de media
  • En tot slot ook alle Ondernemingen zoals uitgeverijen, mediabedrijven en commerciële regies

In deze tutorial kom je te weten welke info er is en hoe je deze kan terugvinden.

Onbeperkt filteren in de MediaSpecs Database

In deze video tonen we de mogelijkheden die de meer dan 1.500 zoekfilters te bieden hebben, en laten we zien wat je kan doen met de include/exclude-functie.

Met het zoeken in de Database kun je zo breed of zo specifiek gaan als je zelf maar wil. Gebruik de vrije search in de zoekbalk om je te laten inspireren door de suggesties en de resultaten.

Elk medium in de Database wordt door het MediaSpecs-team gekoppeld aan de geschikte filters, zoals het thema ‘mode’ of de zoekfilter ‘Regionaal’ en zelfs de taal van het medium. Zo kan je snel en concreet zoeken.

Slim exporteren naar bruikbare lijsten

Deze tutorial laat zien hoe je zoekresultaten kunt selecteren en bewaren in handige overzichten in de Database, én hoe je die info kunt exporteren naar Excel.

In het Selectie-tabblad kun je je gemaakte selecties nog bewerken en de volledige Selectie exporteren naar Excel. De info wordt in een Excel overgezet in 5 tabbladen met Media-informatie, Commerciële contacten en Redactionele contacten, de Specials, en Aanleverspecificaties.

Voor vragen of opmerkingen kan je ons contacteren via data@mediaspecs.be.