Drie nieuwe magazines bij PMG

FacebookTwitterLinkedIn
pmg klein

Professional Media Group (PMG), uitgever van meer dan dertig vakbladen in België, krijgt er vanaf 2018 drie nieuwe magazines bij: Bakery, CoolTechnics en FloorTech.

Bakery is het vakblad over brood en viennoiserie, verschijnt vier keer per jaar en telt een oplage van 6.000 exemplaren. Het wordt verspreid naar onder andere brood- en banketbakkerijen, verswinkels met afdeling brood & viennoiserie, industriële bakkerijen, groothandels bakkerijproducten en toeleveranciers van de sector.

CoolTechnics is er voor de professionals in koeling en klimatisatie. Het verschijnt twee keer per jaar op 6.000 exemplaren. Verspreiding naar frigoristen, installateurs, studiebureaus en fabrikanten, invoerders en groothandels uit de sector.

FloorTech bevat vakinformatie voor de vloerenspecialist en verschijnt twee keer per jaar op 8.000 exemplaren. Het wordt verdeeld naar plaatsers, detailhandels en groothandels van vloerbedekking, interieurdecorateurs en -architecten, alsook naar fabrikanten en invoerders uit de sector.