De Zondag maakt lezers wegwijs in investeren

FacebookTwitterLinkedIn

Dit voorjaar lanceert De Zondag voor het eerst ‘Wegwijs in Investeren’, een eventformule met keynote speaker Paul D’Hoore en aanbieders uit de financiële, vastgoed- en collectables sector. Op 21, 22 en 23 mei helpen zij beginnende investeerders op weg in respectievelijk Roeselare, Gent en Leuven.

Het doel van dit gratis event is om particulieren te informeren over de diverse mogelijkheden in de investeringswereld, passend bij hun beschikbaar kapitaal. Of je nu een beginnende belegger bent of al enige ervaring hebt, ‘Wegwijs in Investeren’ biedt een platform om kennis te vergaren en inzichten te delen.

Het is niet de eerste keer dat De Zondag zijn schouders zet onder een evenement. Eerder organiseerde het gratis weekblad al Nieuwbouwzondag en Renovatiezondag.

Bart Casteleyn, Hoofdredacteur De Zondag: “Met De Zondag willen we onze lezers elke week informeren en inspireren. Dat doen we uiteraard met interessante artikels en leuke tips in onze krant, maar daarnaast organiseren we ook steeds vaker evenementen. Zo klinkt de vraag naar financieel advies steeds luider bij onze lezers: die nood beantwoorden we nu met dit event.”

Meer informatie vindt u op Wegwijsininvesteren.be.