De wereld van employer branding en rekruteringscommunicatie is in rouw – Overlijden van Michel Cuypers

FacebookTwitterLinkedIn

Hervé Renard (General Manager van PH410) brengt hulde: “Ik heb zojuist kennis genomen van het overlijden van Michel Cuypers, net voor zijn 80ste verjaardag. Een groot figuur uit de communicatiesector heeft ons zojuist verlaten. Michel genoot van een welverdiend pensioen na een uitzonderlijke professionele carrière bij Interbrew, Rossel, Universal Media en natuurlijk Universal Communication, het agentschap dat hij tegen alle verwachtingen in aan de top wist te houden als referentie in employer branding en rekruteringscommunicatie. ‘De man met de sigaar’ wist talenten te kiezen, te begeleiden en te stimuleren. Hij wist op professionele wijze de markt te ontwikkelen. We zijn hem veel verschuldigd. Ik ben zo verdrietig. Ik verloor mijn baas aan wie ik zoveel te danken heb… Maar ik verloor ook een vriend. Wij zullen je nooit vergeten Michel. Een warme gedachte aan Thérèse, Olivier, Jacques en al zijn dierbaren. Michel, bedankt voor alles wat je deed en wie je was.”