De BAM-leden verkiezen voor het eerst een nieuwe Raad van Bestuur

FacebookTwitterLinkedIn

De leden van de Belgian Association of Marketing hebben de Raad van Bestuur van de vereniging hernieuwd. De Raad van Bestuur, bestaande uit 12 leden, verwelkomt zowel nieuwe gezichten als directors uit het vorige bestuur. Het nieuwe team is het eerste dat rechtstreeks door de leden wordt gekozen. De vorige Raad van Bestuur was samengesteld uit bestuurders van de 3 stichtende verenigingen van BAM; STIMA, BDMA en IAB België.

De 12 verkozenen zijn Hanan Challouki (Allyens), Annie Courbet (Brocom), Joke De Nul (Punchline), Alain Mayné (Hoet&Hoet), Kathleen Peeters (Deloitte Digital), Sylvie Quertainmont (Lactalis), Burt Riské (Trends Business Information/Roularta Media Group), Bart Swimberghe (Proximus), Alex Thoré (Buda Agency), Koen Van Impe (&KOO), Steven Verbruggen (AdSomeNoise) en Dominique Vercraeye (Chosen Group).

Deze leden zijn voor drie jaar verkozen en zullen de belangrijkste strategische lijnen van de vereniging voor de komende jaren bepalen. De Raad van Bestuur zal op 10 september samenkomen om zijn voorzitter, vice-voorzitter en schatbewaarder te kiezen.