Davy Caluwaerts aan het hoofd van Publicis Emil Benelux

FacebookTwitterLinkedIn

Davy Caluwaerts heeft beslist om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Hij verlaat het mediabureau Zenith, waar hij Managing Partner was  samen met Karine Ysebrant, en gaat aan de slag bij Publicis Emil Benelux waar hij het team zal aansturen als Market Acceleration Lead.

Caluwaerts blijft dus wel werkzaam onder de koepel van Publicis One, aangezien Publicis Emil de “marketing transformation” structuur is die Publicis Groupe wereldwijd opzette na de winst van Mercedes-Benz als Global Agency Network en Digital Agency.

‘Het is een logisch vervolg in mijn professioneel traject’, aldus Caluwaerts. ‘Ik werkte 7 jaar voor het creatief agentschap Duval Guillaume en nadien 9 jaar voor het mediabureau Zenith, met 4 jaar managementervaring. In een volgende stap combineer ik creatie en media in een structuur aangedreven door data. Ik ben Publicis One dankbaar dat ze me deze interne wending aanbieden.’

Caluwaerts zal de Benelux-structuur voornamelijk leiden vanuit Brussel en rapporteert aan Maggie Lonergan, Client Lead Region Europe Publicis Emil.