Comm2You: nieuw PR-bureau opgericht door Bert Bouserie en Joost Freys

FacebookTwitterLinkedIn

Communicatie-experts Bert Bouserie en Joost Freys hebben Comm2You opgericht. Het nieuwe PR-bureau helpt zowel gevestigde bedrijven als start-ups en non-profitorganisaties om meer nieuwswaardig te communiceren. “Comm2You is een boutique PR-bureau. Organisaties krijgen persoonlijk advies door een team van ervaren consultants die voeling hebben met de realiteit waarin journalisten, maar ook communicatieverantwoordelijken en woordvoerders vandaag werken”, klinkt het.

Bert Bouserie werkte jarenlang als consultant voor diverse PR-bureaus en als communicatieverantwoordelijke bij bedrijven. Joost Freys was bijna 14 jaar aan de slag als journalist op nationale nieuwsredacties. De voorbije jaren waren Bert Bouserie en Joost Freys mee de drijvende krachten achter de groei van PR-bureaus Bepublic en Bereal.

Comm2You staat voor public relations in zijn puurste vorm: weten welke verhalen nieuwswaarde hebben, ze vertalen naar begrijpbare boodschappen en ze overbrengen via sterke mediarelaties. We helpen organisaties, woordvoerders en bedrijfsleiders niet alleen met de juiste adviezen, we voeren ze ook zelf uit en leren hen duidelijk en relevant te communiceren via interactieve trainingen. Bij ons zijn klanten geen nummer. We denken dagelijks met hen mee”, zegt Bert Bouserie, medeoprichter van Comm2You.

Joost Freys, eveneens medeoprichter van Comm2You, vertelt: “Wij puren boodschappen uit tot hun essentie en brengen ze samen met organisaties op een heldere manier naar buiten. De relaties met onze klanten pakken we op eenzelfde manier aan: alles gebeurt op een transparante manier.

Comm2You is gevestigd in het Brusselse Gare Maritime en helpt bedrijven en organisaties uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het boutique PR-bureau houdt zich bezig met mediarelaties, copywriting, trainingen en assessments van (toekomstige) PR-managers en woordvoerders.