De Belgische Houtconfederatie vertrouwt haar vakblad toe aan Bold & pepper

FacebookTwitterLinkedIn
HoutBedrijf

Na jaren zonder vakblad heeft de sector van de eerste houtverwerking opnieuw een eigen magazine: HoutBedrijf.

Zo’n jaar geleden besloten de sectoren bosbouw, bosuitbating, zagerijen en houthandelaren zich te verenigen in één organisatie. De Belgische Houtconfederatie wil de belangen van de eerste houtverwerkingsbedrijven verdedigen en de verschillende spelers van die sectoren informeren.

“Onze sector had al enkele jaren geen vaktijdschrift meer en we vonden het onze plicht om die leemte op te vullen. Met de lancering van ons magazine HoutBedrijf zijn we daarin geslaagd”, vertelt François De Meersman, secretaris-generaal van de Belgische Houtconfederatie.

Het driemaandelijkse magazine moet de contacten bevorderen tussen leden van de confederatie onderling, maar ook met de andere actoren uit de houtindustrie. HoutBedrijf verschijnt in het Nederlands en het Frans (onder de naam Bois Entreprise). Leden van de Belgische Houtconfederatie krijgen een gratis abonnement. Ook wie graag op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit de houtsector, kan zich abonneren via www.houtbedrijf.be.

Het concept, de lay-out, de redactie en de vertaling van het vakblad werden toevertrouwd aan Bold & pepper. De eerste uitgave is online te bekijken op de website.

Bekijk de advertentiemogelijkheden in onze database.