AutoGids.be goes green: MyGreenCar 2.0

FacebookTwitterLinkedIn

In de periode van 1 januari tot 30 september zijn in ons land 6.731 elektrische auto’s ingeschreven, maar liefst 179% meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dit zorgt ook voor een stijging van het marktaandeel van elektrische voertuigen van 0,5% naar iets meer dan 1,5%.

Deze evolutie toont aan dat er toenemende interesse bestaat voor alternatieve aandrijvingen zoals elektriciteit, CNG, waterstof, hybrides en plug-inhybrides. Die interesse gaat echter gepaard met tal van (nieuwe) vragen. Hoeveel kosten deze motorversies? Hoe zit het met de betrouwbaarheid? Hoe opladen of tanken?

Om een antwoord te bieden op al deze vragen lanceert AutoGids de 2.0-versie van de sectie MyGreenCar op zijn website. Surfers vinden er ook alle modellen die beschikbaar zijn op de Belgische markt afhankelijk van de motorversies. Van bij de lancering begin september tot half oktober werd deze sectie al meer dan 33.000 keer bezocht. AutoGids stelt dat deze sectie snel zal evolueren en is reeds gestart met een versie 3.0 die naar alle verwachtingen begin 2020 gelanceerd zal worden. Die versie zal nog meer nieuwe informatie en nieuwe functies met zich meebrengen.