AP Hogeschool Antwerpen organiseert opnieuw postgraduaat Content Marketing

FacebookTwitterLinkedIn

Na een succesvolle eerste editie organiseert AP Hogeschool Antwerpen ook in het komende academiejaar het postgraduaat Content Marketing. Het is de eerste en enige officiële content marketingopleiding in België. Het postgraduaat werd ontwikkeld in samenwerking met content marketingvakfederaties CUSTO / ACC en 6 toonaangevende Belgische content marketing agencies.

Het postgraduaat (na bachelor of master) richt zich zowel op pas afgestuurde studenten in marketing, communicatie, journalistiek, PR of advertising, als op mensen uit het werkveld die al enige of meerdere jaren ervaring hebben maar zich willen bijscholen in deze nieuwe marketing- en communicatiediscipline. De opleiding is perfect combineerbaar met een fulltime job of andere opleiding. Dit academiejaar nam een derde pas afgestudeerden en twee derde mensen uit het werkveld deel aan de opleiding.

De opleiding is opgebouwd uit expert classes, gastcolleges, workshops en agency-sessies. De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 18u tot 21u op AP Campus Meistraat en zijn ingedeeld in 5 modules. Na elke module is er ook een zaterdagsessie met workshops. De studenten werken gedurende het hele traject aan een eigen portfolio-opdracht als afstudeerproject.

Er kunnen 35 deelnemers de opleiding volgen. Op maandag 29 juni organiseert AP een online info-avond over het postgraduaat.

Meer informatie vindt u in de MediaSpecs Agenda.