Antwerp Management School en Team Lewis slaan handen in elkaar

FacebookTwitterLinkedIn

De business school Antwerp Management School (AMS) werkt sinds kort voor zijn PR-activiteiten en executive profiling samen met Team Lewis.

Antwerp Management School (AMS) is een autonome instelling van de Universiteit Antwerpen. Het is al 60 jaar koploper op het vlak van innovatie, transformatie, ondernemerschap en ecosystemen met aandacht voor mens en maatschappij. De management school biedt opleidingen aan voor recent afgestudeerden en professionals (PhD-programma’s, Executive MBA, Executive Masters, enz.) en trajecten voor bedrijven (o.a. workshops, leertrajecten en samenwerkingen met studenten). Het is de enige Belgische business school in de top 100 voor Executive MBA’s van de Financial Times.

Antwerp Management School beschikt over een schat aan expertise en communicatiemateriaal. Dat is een plezier om mee aan de slag te gaan. We zijn erg blij dat we een Belgische top-ranglijst business school kunnen ondersteunen bij hun communicatie”, zegt Delphine De Pauw, hoofd van Team Lewis Brussel.

Team Lewis is een internationaal communicatiebureau met expertise op vlak van PR, marketing en digital. Met internationaal 500 medewerkers verspreid in 27 kantoren over Azië, Europa en Noord-Amerika, is Team Lewis één van de snelst groeiende bureaus ter wereld.

Ook prof. dr. Steven De Haes, decaan van AMS, is enthousiast over de samenwerking: “In Team Lewis hebben we een sterke communicatiepartner gevonden. Hun ervaring en kennis van het medialandschap zijn een hefboom om AMS verder op de kaart te helpen zetten bij de Belgische bedrijven en organisaties en eveneens bij het brede publiek.