Ads & Data zet ‘Total Display’ in de markt, een future proof aankoopmodel

FacebookTwitterLinkedIn

Na ‘Total TV’ lanceert Ads & Data volgens hetzelfde principe ‘Total Display’. Dit is een geïntegreerde vorm van adverteren waarbij de adverteerder zijn doelgroep door de combinatie van print en digitaal efficiënt kan bereiken. Dit in allerlei formaten op verschillende posities binnen het netwerk van Ads & Data. Het opzet van Total Display bestaat erin om een optimaal bereik te garanderen.

Adverteren via print heeft de voorbije jaren een digitale transformatie ondergaan. Digitale advertenties zijn dan ook een vast onderdeel van een klassieke campagne geworden. Om de aankoop voor adverteerders te vergemakkelijken, komt Ads & Data nu met ‘Total Display’. Bij deze nieuwe manier van adverteren worden print en digitaal als een geheel beschouwd en wordt een campagne automatisch uitgeleverd via beide kanalen. Total Display-campagnes kunnen voortaan op doelgroep worden aangekocht op basis van een CPM. Voortaan gaat het dus om de aankoop van een aantal contacten of een bepaald bereik i.p.v. een bepaald mediaproduct. Deze nieuwe positionering is meteen ook wat Total Display uniek maakt.

Dankzij Total Display is het mogelijk om via verschillende formaten in alle papieren kranten (Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg) en hun digitale afgeleiden (websites en apps) tegelijkertijd te adverteren. Door touchpoints slim in te zetten en de boodschap bijgevolg heel doelgericht te verspreiden, ontstaat er een hogere memorisatie. Het bereik op een bepaalde doelgroep wordt op die manier geoptimaliseerd, waardoor de adverteerder meer impact kan creëren. Dankzij display advertising kan een merk nog beter tot haar recht komen in de premium contexten die Ads & Data in haar portfolio aanbiedt. Total Display geldt zowel voor nationale als regionale adverteerders.

Bart Demeulenaere (CCO Ads & Data): “Total Display is een unieke geïntegreerde aanpak die we in de markt zetten waarbij een campagne standaard zowel via print als digitaal wordt uitgeleverd. De advertentie zal op die plaatsen verschijnen waar de beoogde doelgroep het nieuws consumeert. Het grote voordeel hierbij is dat de adverteerder dankzij het easy buying principe zijn doelgroep optimaal kan bereiken, wat meteen de best buy & best practice in de markt garandeert.”