Whyte Corporate Affairs werft Eva De Wolf aan

FacebookTwitterLinkedIn

Na de recente aanwerving van Hasna Azzouz gaat Whyte Corporate Affairs op zijn élan verder: Eva De Wolf vervoegt het team als Senior Consultant. Ze heeft ervaring in woordvoerderschap en communicatie in complexe omgevingen, die ze zal gebruiken om het Antwerpse kantoor te versterken.

In samenwerking met Joost Germis, als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het Antwerpse kantoor, zal Eva De Wolf bijdragen aan de verdere uitbouw van de dagelijkse advies- en dienstverlening.

“Eva combineert haar communicatie-ervaring en kennis van bestuurlijke omgevingen met veel creativiteit en een sterk netwerk. Ze is vertrouwd met de dossiers en thema’s waar het Whyte-team op werkt, zowel in de Antwerpse regio als de rest van Vlaanderen. Zowel voor onze klanten als voor het team vormt ze een grote en directe meerwaarde”, aldus Joris Bulteel, partner van Whyte.

Whyte Corporate Affairs is een Belgisch onafhankelijk communicatiebureau (bedrijfscommunicatie, crisiscommunicatie, issue management en public affairs) met klanten in de private en publieke sector.