Whyte Corporate Affairs uitgeroepen tot beste communicatieadviesbureau van de Benelux op de SABRE Awards

FacebookTwitterLinkedIn

Vrijdag 27 mei ontving Whyte Corporate Affairs, tijdens een ceremonie in the Guildhall in Londen, de SABRE Award voor beste communicatieadviesbureau in de Benelux. PRovoke media, de organisatie achter de SABRE Awards die wordt geleid door Paul Holmes, selecteert de EMEA Consultancies of the Year op basis van een uitgebreide evaluatie, die de prestaties van meer dan 200 PR-bureaus in het Verenigd Koninkrijk, Europa, het Midden-Oosten en Afrika beoordeelt.

Whyte Corporate Affairs, opgericht in 2008 en gespecialiseerd in corporate communicatie en public affairs, is gevestigd in België met een hoofdkantoor in Brussel en een bijkomend kantoor in Antwerpen.

Whyte is in handen van en wordt geleid door haar vier stichtende partners: Sandrine Agie, Joris Bulteel, Eveline De Ridder en Emmanuel Goedseels.

Nieuwe aanwinsten in 2021 zijn onder meer Joost Germis, een senior politiek adviseur die het Antwerpse kantoor gaat leiden. Het kantoor heeft ook een diversity and inclusion officer aangesteld, die leiding geeft aan een taskforce die zich zowel op interne kwesties als op zorgen van klanten richt.

10 jaar terug wonnen we deze prijs een eerste keer. Dat we de award een decennium later opnieuw binnenhalen als volledig onafhankelijk bureau hebben we grotendeels te danken aan de stabiliteit en focus in het management enerzijds, en ons sterke team anderzijds”, aldus Eveline De Ridder. “Dat team, waarbij we volop inzetten op het opleiden van jong startend talent dat we dankzij onze groei de nodige doorgroeimogelijkheden kunnen geven, aangevuld met externe expertise voor mensen die een carrièreswitch willen maken, is de echte motor van ons succes.