Voorjaarspresentatie Medialaan

FacebookTwitterLinkedIn

Medialaan heeft vandaag de voorjaarsprogrammatie van 2017 voor haar verschillende zenders voorgesteld. Daarin zitten nieuwe seizoenen van bewezen successen en opvallende nieuwe programma’s.

VTM: 6 nieuwe programma’s

Koen Wauters wordt in Boonen de compagnon de route van Tom Boonen, in de laatste rechte lijn van zijn loopbaan op de fiets. “Van Vlaamse kasseien tot woestijnen in Dubai, of thuis bij Lore en de kids: Koen volgt Tom overal.”

Allemaal Chris is een nieuw sketchprogramma met Chris Van den Durpel. Hij belooft naast vaste waarden als Kamiel Spiessens, Firmin Crets en Jimmy B ook een pak nieuwe typetjes.

Ook Het Gezond Verstand is helemaal nieuw. Het programma registreert waar er die week op het werk over wordt gesproken: van een zwangere olifant tot een nieuwe president. Camera’s draaien aan de koffiemachine, op bureau, in de winkel of in het magazijn en mensen geven hun mening.

Ook Groeten uit is helemaal nieuw. VTM stuurt bekende Vlamingen als Bieke Ilegems, Herman Verbruggen, Sven De Ridder, Staf Coppens en An Lemmens samen met hun gezin een weekend terug in de tijd.

De nieuwe fictiereeks Amigo’s wordt omschreven als een mix van misdaad, humor en drama. Spelen mee: Jurgen Delnaet, Johny Voners, Wouter Hendrickx, Matthieu Sys, Tom Van Bauwel,…

En dan is er nog The Band, de zoektocht naar een jongensgroep die wordt gezien als de vervanger van K3 zoekt K3.

Verder volgen er ook nieuwe seizoenen van Blind Getrouwd, Alloo in de Buitenlandse Gevangenis, Alloo bij, Tegen de Sterren op, De Kroongetuigen en Liefde voor Muziek.

Een nieuwe lading jonge talenten waagt in The Voice Kids haar kans, in goede banen geleid door An Lemmens en Kürt Rogiers. In Mijn Pop-uprestaurant! proberen nieuwe duo’s hun eigen pop-uprestaurant uit de grond te stampen.

Q2 gaat voor series

Nieuw op Q2 is Peking Express met Sean Dhondt. Vietnam, Laos en Cambodja. Daar zal Peking Express zich dit voorjaar afspelen. Sean Dhondt trekt er naartoe om het avontuur van zes liftende duo’s te volgen.

Met 24:Legacy brengt Q2 in het voorjaar een gloednieuwe Amerikaanse reeks. Het wordt gezien als de opvolger van de Golden Globes- en Emmy-winnende dramareeks 24.

Q2 verwelkomt ook de Amerikaanse actie-dramareeks Taken, die gebaseerd is op de gelijknamige Taken-films. Het verhaal van de reeks is een prequel op de eerste Taken-film: Vikings-acteur Clive Standen speelt een jongere versie van het iconische personage in de Taken-films, Bryan Mills.

In het voorjaar start Q2 met het eerste seizoen van de Golden Globe-genomineerde reeks Scream Queens. De Amerikaanse komische horrorreeks, van de makers van American Horror Story is een moderne versie van het klassieke whodunit-verhaal.

Verder zijn er ook nog nieuwe seizoenen van Homeland, Grimm, Vikings,… en is er natuurlijk Champions League voetbal.

Vitaya

Vitaya brengt in het voorjaar 2  nieuwe reeksen: This Is Us en The Catch. De laatste is een serie waarbij misleiding en bedrog de rode draad vormen. Een serie van de producers van Grey’s Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder.

CAZ

Caz gaat voor veel series en het brengt elke dag een filmklassieker.
De grootste namen uit de showbizzwereld blijven de revue passeren bij host Jimmy Fallon. Elke dag om 19.45 en rond 00.00 staat The Tonight Show op het programma.

U kan alles hier in detail nalezen.