Versterking en nieuwe organisatiestructuur bij Brightfish

FacebookTwitterLinkedIn

Op 26/9 start Lindsay Auwers in het nationale salesteam als Sales Manager. Zij werkte voordien bij Roularta Media Group, ING en het Rode Kruis. Zij vervoegt dus Johan Nelemans en Kelly Bogaerts die de producten van Brightfish op de nationale markt vertegenwoordigen.

Voor de regionale activiteiten werd Jorn Buyl aangesteld als Head of Local Sales. Hij is drie jaar aan de slag als Sales Manager Local op de regio Oost- en West-Vlaanderen en werkte voordien onder andere bij Moyersoen en Tijl Jansegers.

Beiden zullen rapporteren aan Kim Temmerman die werd benoemd tot Commercial Director. Kim Temmerman is vijf jaar actief bij Brightfish en maakte vorig jaar de stap van Sales Manager tot National Sales Director. Zij zal dus vanaf nu de totaliteit van het aanbod naar zowel nationale, regionale als lokale klanten aansturen.

Patrick Van Dijck, Managing Director: “Ik ben erg blij dat we zulke talenten kunnen laten doorgroeien bij onze organisatie. De versterking van het team met Lindsay komt net op tijd. Bioscoopbezoek en onze verkoopresultaten zijn weer helemaal op kruissnelheid, dus is het alle hens aan dek voor het vierde kwartaal en een zeer veelbelovend 2023.”