Veelo: een nieuw magazine van de Fietsersbond

FacebookTwitterLinkedIn

De Fietsersbond lanceert met Veelo een nieuw fietsmagazine. Met dit tijdschrift wil de organisatie een gat in de markt vullen en een aanvulling zijn op de bestaande magazines voor de sportieve fietser. Veelo wil elk type fietser bereiken, met focus op mensen die de fiets als transportmiddel gebruiken.

“Waar er vandaag al heel wat tijdschriften voor de sportieve fietser bestaan, ontbreekt het toch aan een blad dat ook dat andere segment van fietsers wil aanspreken: zij die de fiets ook als middel zien om van A naar B te gaan”, aldus de vereniging die opkomt voor alle fietsers in Vlaanderen en Brussel.

Veelo is de opvolger van Fietsersbond Magazine en verschijnt driemaandelijks. Het is momenteel enkel voor leden van de Fietsersbond beschikbaar. De bedoeling is om in de toekomst het blad ook breder beschikbaar te maken. Veelo bestaat voorlopig alleen in papieren vorm, maar op korte termijn komt er een online verlengstuk met een website en maandelijkse nieuwsbrief. Daarvoor wordt samengewerkt met het online platform Vivocyclo.