Transfer start samenwerking met productiehuis Humans

FacebookTwitterLinkedIn

Aandacht is kostbaar, zeker nu de strijd om de kijker het grootst is. Net daarom gaat reclameregie Transfer een samenwerking aan met productiehuis Humans, onderdeel van De Mensen. Humans zal samenwerken met Transfer om verhalen en brands nog sterker te doen leven onder adverteerders. De samenwerking heeft tevens als doel de creativiteit, storytelling en nieuwe reclameconcepten in het videolandschap te stimuleren.

Humans werd in augustus gelanceerd en steunt op lokaal talent om als onderdeel van het volledige creatieproces en als goede verteller een sterk verhaal neer te zetten. Als reclameregie van de meeste themazenders rond onder andere reizen, natuur en muziek, biedt Transfer het ideale speelveld om nieuwe concepten te ontwikkelen. Thematische zenders staan dicht bij hun kijkers en bereiken een publiek dat reactief is op zowel content als spots. De ademruimte die Transfer kan aanbieden is volledig complementair aan de creatieve mogelijkheden die Humans biedt.

Elke samenwerking die Transfer kan aangaan om nieuwe strategie├źn te testen en verder uit te bouwen, wordt als een meerwaarde voor de adverteerder beschouwd. Zulke samenwerkingen zorgen ervoor dat de ruimte die de zenders bieden op een non-traditionele wijze gevuld wordt, zoals bijvoorbeeld door het gebruik van full block advertisement.