Sport 10 opnieuw in regie bij Transfer

FacebookTwitterLinkedIn

Transfer kondigt de terugkeer aan van tv-zender Sport 10. Vanaf vandaag voorziet de reclameregie de advertentieruimte van de sportzender.

Sport 10 biedt een mix aan van live sportevenementen, analyses, exclusieve interviews en achtergrondverhalen van zowel nationale als internationale sporten.

Sport 10 is aanwezig in het basispakket van alle operatoren. In Vlaanderen is de zender te vinden bij Orange (38), Proximus (132), Telenet (218) en TV Vlaanderen (34). In Brussel en Wallonie is de zender te vinden bij Telenet (623) en Proximus (382).

Recent sloot Sport 10 nieuwe contracten af voor Euroleague basketbal, ATP tennis, wielerwedstrijden van ASO en zond het live de finale van de Schotse en Franse voetbalbeker uit. Ook veel andere sporten komen aan bod, waarbij het accent blijft liggen op Belgische sporters en ploegen.

“Het content aanbod zal versterkt worden met meer live sport, waardoor Sport 10 vooral de lineaire kijkers zal vasthouden in deze on demand consumptietijden”, aldus de tv-zender.