Tomorrowland lanceert eigen digitaal radiostation voor 15de verjaardag

FacebookTwitterLinkedIn

Naar aanleiding van zijn vijftiende verjaardag lanceert het populaire dancefestival Tomorrowland ‘Tomorrowland One World Radio‘, een eigen digitaal radiokanaal en contentplatform.

Tot en met 31 augustus kan je via de website en de nieuwe Tomorrowland-app 24/7 luisteren naar programma’s. In Vlaanderen en Brussel kan dat binnen tien dagen ook via DAB+. Onder de beschikbare programma’s vind je een door de fans gekozen top 30, exclusieve tracks, sets en zelfs volledig eigen shows van bekende Tomorrowland-artiesten.

De digitale zender zal volgens de festivalorganisatoren “unieke content en mixes die je nergens anders hoort, gecombineerd met de allerbeste momenten uit 15 jaar Tomorrowland geschiedenis” omvatten. De content is zowel live als on demand beschikbaar. “We hebben twee jaar gewerkt aan het project en kijken ernaar uit om het eindelijk op de wereld los te laten“, klinkt het bij Tomorrowland.

Tomorrowland strikte voor het project naar eigen zeggen zowel jong talent als gevestigde waarden die onlosmakelijk met het festival verbonden zijn. Zo zal de Nederlandse top-dj Armin Van Buuren op vrijdag het weekend op gang trekken met een exclusieve mix en presenteren de Australische dj-zussen Nervo ‘The One World Radio Top 30’, gekozen door het Tomorrowland-publiek.

Tomorrowland vindt dit jaar plaats van 19 tot 21 en van 26 tot 28 juli in De Schorre in Boom. Alle tickets zijn al de deur uit. Van 9 tot 16 maart is er ook al Tomorrowland Winter in de Franse Alpen.

Bron: Belga.