The Oval Office wordt aandeelhouder van 27Names

FacebookTwitterLinkedIn

27Names is met een kantoor in Brussel gestart en benoemt Milo Vergucht tot CEO. Hij was voordien verantwoordelijk voor de Regionale Sales van de MCI Group.

 

Het Antwerpse The Oval Office is een van de aandeelhouders en stichters van 27Names. De nieuwe organisatie zal grensoverschrijdende live communicatiediensten aanbieden aan Europese instellingen en internationale bedrijven.

 

27Names startte in 2008 als netwerk van verschillende onafhankelijke Europese live communication bureaus waaronder The Oval Office, om de uitwisseling van kennis en ervaringen onderling aan te moedigen en gezamenlijke projecten uit te voeren. Na een progressieve en organische groei was het netwerk klaar voor de volgende stap: het creëren van een zelfstandig internationaal live communicatie bureau.

 

Wouter Boits (managing partner The Oval Office): “Aangezien live communicatiecampagnes steeds vaker grensoverschrijdend zijn en regionaal gecoördineerd worden, was de transformatie van een professioneel netwerk naar een volwaardig internationaal bedrijf een logische stap”.