The Oval Office integreert WOW Communication en Cré|action

FacebookTwitterLinkedIn

Drie jaar na de opstart van het bureau in Antwerpen zet ‘live communication` bureau The Oval Office een nieuwe belangrijke stap in zijn ontwikkeling. Het bureau opent nieuwe vestigingen in Brussel en Gent. In Brussel integreert het zowel het evenementenbureau Cré|action als het brand activation bureau WOW Communication. In Gent opent The Oval Office dan weer een nieuwe vestiging met een team van eigen lokale medewerkers.

 

The Oval Office start in Brussel al meteen met een team van 14 mensen, dat geleid wordt door Dries Heyman (Director Brand Activation), Alexandre Frederick (Director Digital Communication & Experiences), Marc-Antoine Sauvage (Director Events) en Olivier Trop (Director Communication, PR & Content Marketing).

 

In Gent start Isabelle De Schryver (sinds 2012 actief bij The Oval Office en voordien 8 jaar bij Twins Events) met een kleiner, maar even gedreven team.

 

Het bureau in Antwerpen blijft onder leiding van managing partners Wouter Boits en Ken Koeklenberg, die daarnaast ook de hele groep zullen blijven aansturen.