Studio 100 TV keert terug naar Telenet

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 februari zal Telenet het kinderkanaal Studio 100 TV opnieuw aanbieden in zijn basisaanbod. Hierdoor breidt Telenet zijn kinderaanbod verder uit.

De content en programma’s die Studio 100 maakt, zit verspreid over verschillende platformen en aanbieders. In lijn met zijn strategie om via de decoder zo veel mogelijk content samen te brengen, biedt Telenet vanaf 1 februari Studio 100 TV terug aan in zijn basis televisieaanbod. Dit betekent dat kinderen opnieuw toegang hebben tot het lineaire kanaal.

TV kijken lijkt de laatste jaren soms wel op verstoppertje spelen: waar zit het programma dat je zoekt? De Studio 100 titels vind je bijvoorbeeld terug op Ketnet, in Streamz, op YouTube Kids en via verschillende apps zoals VTM GO of VRT MAX. En vanaf 1 februari ook opnieuw via het lineaire kanaal. Via onze decoder brengen we al deze platformen samen en kunnen zowel ouders als de kinderen makkelijk de programma’s terugvinden die ze zoeken”, vertelt Christophe Costers, verantwoordelijk voor digitale televisie en entertainment bij Telenet.

Door de integratie van de programma’s op verschillende manieren, kunnen klanten zelf kiezen hoe ze de content willen bekijken. Wie graag lineair kijkt, kan afstemmen op kanaal 30. Wie specifieke titels zoekt, kan via een zoekopdracht alle titels zien die beschikbaar zijn in het lineaire kanaal, op YouTube en in Streamz. Wie liever gebruik maakt van de apps VRT MAX of VTM GO, kan deze ook openen via de decoder. Op termijn wil Telenet ook de content van deze apps toegankelijk maken via zoekopdrachten met de afstandsbediening, om ervoor te zorgen dat kijkers meteen zicht krijgen op alle beschikbare content en programma’s.

Ter herinnering: De reclameregie van Studio 100 TV is nog steeds Transfer.