Social shoppingsite Fashionchick gelanceerd in België

FacebookTwitterLinkedIn

Belgische modeliefhebbers kunnen voortaan terecht op Fashionchick.be. Sanoma lanceerde onlangs de Belgische versie van de van oorsprong Nederlandse website, die ondertussen ook al beschikbaar is in Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Op Fashionchick.be worden consumenten geïnspireerd met het laatste modenieuws en kunnen ze terecht bij ruim 50 webshops.

 

Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick: “Fashionchick is een online shoppingplatform dat vrouwen helpt om gemakkelijk de juiste look te vinden. Ze vinden het beste van hun favoriete webshops op één plek en worden direct geïnspireerd met blogger looks, streetstyle trends, how to wears en essentials. Fashionchick België is een logische keuze, aangezien een aanzienlijk deel van het huidige bezoek op Fashionchick.nl uit België komt. Ook kregen we vaak vragen van Belgische vrouwen waarom dit handige overzicht, de Fashion Finder, niet voor hun beschikbaar was. Ze shopten dus al vaak via Fashionchick.nl, alleen leverden niet al deze shops in België. Dit is nu wel het geval”.

 

Fashionchick.be zal worden neergezet als zelfstandig lokaal label met Vlaamse redacteuren en zal worden ondersteund door het Nederlandse team.