Skynet Advertising wordt de nieuwe regie voor Vroom.be

FacebookTwitterLinkedIn

Proximus Skynet Advertising wordt vanaf 1 maart de nieuwe reclameregie voor de site Vroom.be.

 

Met meer dan 55.000 bezoeken per dag en 1 miljoen unieke bezoekers per maand hoort Vroom.be, een site van Mediahuis, bij de grootste contextuele websites op autogebied in België. Tachtig procent van de bezoekers bezoekt het redactionele gedeelte van de website. Verder biedt de site extra diensten aan, zoals de prijsberekening van nieuwe wagens en hun opties.

 

De dagelijkse nieuwsbrief, met nieuws heet van de naald over auto`s en motoren, telt meer dan 400.000 e-mailadressen en zorgt voor heel wat extra bezoeken op het redactionele gedeelte van de website.

 

Vroom.be voegt zich bij de premium autokanalen van Skynet Advertising, zoals Autosalon.be, Autofans.be, 2dehands/2ememain.be, Autolive.be en het autokanaal van Skynet.be.

 

Vroom.be werd in 2000 opgericht door Lionel Hermans en Eric Spitzer. Het groeiende platform werd in 2006 als “enige onafhankelijke speler” verkocht aan Corelio. In 2013 kondigden Corelio en Concentra hun fusie aan. Na de daaropvolgende reorganisatie nam Mediahuis zowel de ontwikkeling van het platform als de commerciële exploitatie voor zijn rekening.