Roularta News: Nieuw dossier ‘Gentlemen`s Corner` in Trends Style & Wijzigingen in de kalenders

FacebookTwitterLinkedIn

Trends Style

Vanaf het eerstvolgende nummer van Trends Style (20-3-14) verschijnt er nieuw dossier ‘Gentlemen’s Corner’ in Trends Style. Er wordt een interne 4 pagina cover voorzien rond dit dossier waardoor deze als een aparte katern gedrukt wordt en centraal geplaatst zal worden. Voor dit nieuwe dossier gelden de gewone tarieven van Trends Style. Meer details in MediaSpecs. 

 

Knack Extra / Le Vif Extra

Het thema ‘Multimedia’ gepland op 5 en 7-11-14 wordt vervangen door het thema ‘Horlogerie’. 

 

Knack Weekend / Le Vif Weekend

De Special ‘Eindejaar’ op 17 en 19-12-14 wordt geschrapt en vervangen door de Special ‘Haute Couture’. 

 

Sport/Voetbalmagazine – Sport/Foot Magazine

De Special WK Brazilië gids (extra dik nummer) zal een week eerder verschijnen in Sport/Voetbalmagazine – Sport/Foot Magazine. op 4-6-14 i.p.v. op 11-6-14. De Special WK Brazilië gepland op 16-7-14 wordt een ’terugblik op het WK Brazilië’ en wordt een dossier binnen Sport/Voetbalmagazine.

De Sport Wielergids ‘Ronde van Frankrijk’ wordt een week opgeschoven. Deze zal verschijnen op 19-6-14 i.p.v. op 12-6-14.

De magabook ‘Sport Boys for Brazil ‘ zal met een rechte rug verschijnen. De deadlines werden in die zin aangepast. 

 

HR-krant  en CFO-krant

De deadlines materiaal voor HR-krant en CFO-krant zijn gewijzigd. Deadline materiaal ligt slechts 1 dag na deadline reservatie voor deze kranten. 

 

Flows

Nr. 2 met oorspronkelijk thema ‘Shortsea’ wordt nu ‘Breakbulk’ en zal op 7-5-14 enkel met Flows verschijnen, niet met Industrie. Deze uitgave zal ook enkel in het Engels uitgegeven worden, niet in het Nederlands.
Nr. 3 met oorspronkelijk thema ‘Breakbulk’ wordt nu ‘Shortsea’ en zal bij Industrie van 19-5-14 en bij Flows van 21-5-14 verschijnen. Deze uitgave wordt zal zoals gewoonlijk enkel in het Nederlands uitgegeven worden.