Roularta neemt Coface Services Belgium over

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta Media Group heeft een akkoord bereikt met de Franse bank Natixis voor de overname van Coface Services Belgium.

 

Coface Services Belgium is een speler op de markt van handelsinformatie met een jaarlijkse omzet van circa 6 miljoen euro en een veertigtal personeelsleden. Onder de merknaam B-information biedt Coface Services Belgium (vroeger Euro DB) up-to-date bedrijfsinformatie op maat: het ontdekken van prospecten in een specifieke markt of het opvolgen van klanten en leveranciers op basis van precieze informatie.

 

Met een database van meer dan een miljoen Belgische ondernemingen kan B-information enerzijds de impact van een marketing- en verkoopcampagne maximaliseren en anderzijds de databases van klanten verrijken en up-to-date houden. Daarnaast beschikt Coface Services Belgium over financiƫle bedrijfsinformatie van meer dan 200 miljoen bedrijven wereldwijd, om zo alle commerciƫle opportuniteiten en risico`s met klanten en leveranciers te beheren.

 

Deze overname past in de strategie van Roularta Media Group om zijn huidige positie op de markt van Business Information te versterken. Roularta is via Trends Top immers al op deze markt actief.